Köpvillkor

För privatpersoner gäller följande.


Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnenkan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och betalning.Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende på valt betalningssätt.

Garantier och service

Boma väveri ger 3 års garanti (mot produktionsfel) på alla varor. Vi följer de regler som omfattas av Konsumentköplagen. Se www.konsumentverket.se för mer information. Garantivillkoren gäller i Sverige.


Frakt och Leverans

För leverans inom Sverige skickar vi alltid våra varorfraktfritt. Vi väljer fritt fraktbolag, till exempel Postnord, DHL, Schenkereller Bussgods. Vi använder oss alltid av klimatkompenserad frakt/miljöfrakt dådetta är möjligt. Önskar du något särskilt fraktbolag betalar du själv frakten,meddela då detta vid beställning av varan. Det finns även möjlighet att hämtadin vara i vårt väveri i Horred vid en överenskommen tid.

Outlösta varor returneras till oss. För alla paket sominte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader förreturfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300:-

Om du ångrar ditt köp och vill skicka tillbaka din vara betalar du fraktkostnad för detta, skicka då som paket och ej mot postförskott. Om det är fel på din vara och du behöver returnera den, betalar Boma väveri frakten. Meddela oss dock innan du skickar varan kontakt@bomavaveri.se.

Då vi väver de flesta av våra mattor vid beställning (så du kan få mattan som du vill ha den) är leveranstiden ca 2 veckor. För leverans utanför Sverige, ta kontakt innan beställning kontakt@bomavaveri.se.

Ångerrätt

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du tog emot din vara. Om det gäller en specialtillverkad vara enligt dina instruktioner (såsom särskilda färger eller mönster), gäller inte ångerrätten i samma utsträckning. Du kan läsa mer om detta hos Konsumentverket. Varan måste vara i oförändrat skick och vi förbehåller oss rätten att vid en eventuell retur av vara att göra ett värdeminskningsavdrag om varans skick har förändrats i sådan utsträckning att den inte längre går att sälja till en annan kund utan att göra ett avdrag på försäljningspriset.


Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post, kontakt@bomavaveri.se.