Plastmattor i pridefärger

Vi väver plastmattor i härliga sprakande pridefärger. Vi gör både mattor i de klassiska 6 färger som prideflaggan består av, och mattor med vit eller svart som basfärg. Dessa blir lite mer dämpade i sin framtoning men symboliserar också kärlek och allas lika värde.

Från: 1 500 kr

Vilken kant ska jag välja? Läs vår guide

Vi erbjuder här mattorna i två längder och i två bredder. Om du önskar mattan i en annan längd eller bredd går detta oftast bra. Kontakta oss för prisförslag. Den längre mattan (ca 300 cm) består av bredare färgfält än den kortare mattan.

Den prickiga mattan är inverterad på baksidan.

Mattorna med vit eller svart bas som har pridefärgerna i prickar eller ränder, är mer tidskrävande att väva då de kräver manuella färgbyten. Därför kostar dessa mattor lite extra.

Mattorna i pridefärger finns även att köpa hos vår samarbetspartner www.happypride.se.

Material i varp: Polyamidfiber
Material i inslag: PVC Plastfolie från Gislaved folie tillverkad i Sverige

Skötselråd: Mattor med fransar eller fållad kant går utmärkt att tvätta i maskin vid 40 grader. Mattan krymper något vid tvätt i maskin ca 2-3% så sträck gärna mattan när den fortfarande är fuktig. Om mattan har en svetsad kant ska den inte tvättas i maskin samt skakas varsamt (håll inte i den svetsade kanten). Med svetsad kant rekommenderas enbart handtvätt med tex såpa. Blötlägg gärna en stund för att få bort ingrodd smuts.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Plastmattor i pridefärger”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *