Pricken

Pricken är en enkel, klassisk och lättplacerad plastmatta som passar i de flesta miljöer.

Från: 1 200 kr

Färg
Mörkblå
Mörkröd
Mullvadsbrun
Olivgrön
Sandgrå
Kant

Storlek

Clear selection

Vilken kant ska jag välja? Läs vår guide

Pricken finns i 5 färger milda, klassiska färger. Jag har valt att göra de små prickarna i en gräddvit ton, för att skapa ett lugnt intryck. (Den milda olivgröna färgen är svårfångad med kameran, men en av mina mest uppskattade färger. Är du osäker så kan jag skicka ett färgprov.) Om dessa färgkombinationer inte passar där du har tänkt att ha din matta, kan du få mattan i precis de färger du önskar utan extra kostnad. Ta kontakt via formuläret eller skicka ett mail så ordnar vi det. Varje matta vävs på beställning efter dina önskemål.

På bilderna har mattorna en fållad kant då denna rekommenderas på grund av hållbarheten. Om du önskar en fransar eller svetsad kant så får du självklart detta istället. Den svetsade kanten kan du då välja om du vill ha i mattans mönster eller enfärgad. Skicka i så fall gärna ett mail om detta efter beställning.

Material i varp: Polyamidfiber
Material i inslag: PVC Plastfolie från Gislaved folie tillverkad i Sverige

Skötselråd: Mattor med fransar eller fållad kant går utmärkt att tvätta i maskin vid 40 grader. Mattan krymper något vid tvätt i maskin ca 2-3% så sträck gärna mattan när den fortfarande är fuktig. Om mattan har en svetsad kant ska den inte tvättas i maskin samt skakas varsamt (håll inte i den svetsade kanten). Med svetsad kant rekommenderas enbart handtvätt med tex såpa. Blötlägg gärna en stund för att få bort ingrodd smuts.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pricken”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *