Malva

Mattan Malva är vävd i panamateknik med tre skyttlar som har varsin färgnyans. Det gör att mattan får ett lite mer liv än en enfärgad matta, men uppfattas ändå inte som väldigt mönstrad. Mattan får lite olika uttryck beroende på vilken kantning du väljer.

Från: 880 kr

Nollställ

Mönstret Malva (som vi också kallar 3 skyttlar rundgång) har vävts länge på väveriet och är en riktigt klassiker som man aldrig tröttnar på. Mattan går att variera i det oändliga utifrån vilka färger man väljer. Vill du ha mattan Malva i de färger som passar hemma hos dig, är det inget problem. Vi skickar gärna färgprover på posten. Egen färgsättning av mattan kostar inget extra.

Om du vill byta ut en eller flera färger eller om du önskar få mattan i en annan storlek, är detta inget problem. Ta kontakt via telefon eller mail.

Malva ser likadan ut på båda sidor. Om du väljer knutna fransar får mattan ett mer lantligt intryck, den svetsade kanten ger istället mattan ett modernt utseende.

Material i varp: Polyamidfiber
Material i inslag: PVC Plastfolie från Gislaved folie tillverkad i Sverige

Skötselråd: Mattan krymper något vid tvätt i maskin ca 2-3% vid 40 grader. Högre temperatur än så rekommenderas inte. Sträck gärna mattan när den fortfarande är fuktig. Om mattan har en svetsad kant ska den inte tvättas i maskin samt skakas varsamt. Med svetsad kant rekommenderas enbart handtvätt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Malva”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *