Malva

Mattan Malva är vävd i panamateknik med tre skyttlar som har varsin färgnyans. Det gör att mattan får ett lite mer liv än en enfärgad matta, men uppfattas ändå inte som väldigt mönstrad. Mattan får lite olika uttryck beroende på vilken kantning du väljer.

(1 kundrecension)

Från: 180 kr

Färg
Blå
Grå/svart
Grön
Rosa/mullvad
Kant

Storlek

Clear selection

Vilken kant ska jag välja? Läs vår guide

Mönstret Malva (som vi också kallar 3 skyttlar rundgång) har vävts länge på väveriet och är en riktigt klassiker som man aldrig tröttnar på. Mattan går att variera i det oändliga utifrån vilka färger man väljer. Vill du ha mattan Malva i de färger som passar hemma hos dig, är det inget problem. Vi skickar gärna färgprover på posten. Egen färgsättning av mattan kostar inget extra.

Om du vill byta ut en eller flera färger eller om du önskar få mattan i en annan storlek, är detta inget problem. Ta kontakt via telefon eller mail.

Malva ser likadan ut på båda sidor. Om du väljer knutna fransar får mattan ett mer lantligt intryck, den svetsade kanten ger istället mattan ett modernt utseende.

Material i varp: Polyamidfiber
Material i inslag: PVC Plastfolie från Gislaved folie tillverkad i Sverige

Skötselråd: Mattor med fransar eller fållad kant går utmärkt att tvätta i maskin vid 40 grader. Mattan krymper något vid tvätt i maskin ca 2-3% så sträck gärna mattan när den fortfarande är fuktig. Om mattan har en svetsad kant ska den inte tvättas i maskin samt skakas varsamt (håll inte i den svetsade kanten). Med svetsad kant rekommenderas enbart handtvätt med tex såpa. Blötlägg gärna en stund för att få bort ingrodd smuts.

1 recension av Malva

  1. Anita Pewe

    Mkt vacker matta. Inspirerade oss till att inreda vår kombinerade duschrum och tvättstuga i ny färgskala. Kommer att beställa mattan omgående

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *