Linus på linjen

Linus är vävd i panamateknik och ger ett lugnt och behagligt intryck. Vi har valt att göra mattan i några grundfärger, genombruten av smala ränder i vitt (i Sandgrå är linjen gräddvit), men du kan få Linus i vilken färg och storlek du vill.

Från: 1 200 kr

Färg
Jeansblå
Julröd
Ljungrosa
Ljusgrå
Mörkblå
Mörkgrå
Mörkröd
Olivgrön
Pastellrosa
Sandgrå
Skogsgrön
Svart
Storlek

Kant

Clear selection

Vilken kant ska jag välja? Läs vår guide

Du kan få mattan i valfri färg samt även byta den vita randen mot någon annan färg eller om du önskar få mattan i en annan storlek. Hör bara av dig så löser vi det.

Vill du ha en grå matta, men har svårt att välja mellan de olika färgerna. Ljusgrå och mörkgrå går åt det lite kallare hållet i tonen medan sandgrå går åt det lite varmare och har mer beige i sig. Om du är osäker, så hör gärna av dig så skickar jag färgprover.

Material i varp: Polyamidfiber
Material i inslag: PVC Plastfolie från Gislaved folie

Skötselråd: Mattor med fransar eller fållad kant går utmärkt att tvätta i maskin vid 40 grader. Mattan krymper något vid tvätt i maskin ca 2-3% så sträck gärna mattan när den fortfarande är fuktig. Om mattan har en svetsad kant ska den inte tvättas i maskin samt skakas varsamt (håll inte i den svetsade kanten). Med svetsad kant rekommenderas enbart handtvätt med tex såpa. Blötlägg gärna en stund för att få bort ingrodd smuts.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Linus på linjen”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *