Loppan

Loppan är en klassisk plastmatta med ett prickigt mönster. Prickarna är mer eller mindre framträdande beroende på vilka färger man väljer att väva mattan i. Därför passar Loppan både för den som vill ha en tydligt mönstrad matta, men också den som söker ett mildare mönster. Det är ingen extra kostnad att få mattan Loppan i andra färger. Vi skickar gärna färgprover på posten om man är nyfiken.

Från: 1 200 kr

Vilken kant ska jag välja? Läs vår guide

Loppan plastmatta är en tidlös matta i två färger. På baksidan är färgerna inverterade. Vi har valt att väva Loppan i 7 olika grundfärger. Vissa färger som svart, rött mörkblått och ljusgrått är kombinerat med vitt. Medan färger som olivgrönt, beige och mellanblått är kombinerat med en mildare gräddvit nyans. Om dessa färgkombinationer inte passar där du har tänkt att ha din matta, kan du få mattan i precis de färger du önskar utan extra kostnad. Ta kontakt via formuläret eller skicka ett mail så ordnar vi det. Varje matta vävs på beställning efter dina önskemål.

Material i varp: Polyamidfiber
Material i inslag: PVC Plastfolie från Gislaved folie tillverkad i Sverige

Skötselråd: Mattor med fransar eller fållad kant går utmärkt att tvätta i maskin vid 40 grader. Mattan krymper något vid tvätt i maskin ca 2-3% så sträck gärna mattan när den fortfarande är fuktig. Om mattan har en svetsad kant ska den inte tvättas i maskin samt skakas varsamt (håll inte i den svetsade kanten). Med svetsad kant rekommenderas enbart handtvätt med tex såpa. Blötlägg gärna en stund för att få bort ingrodd smuts.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Loppan”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *