Linus på linjen akrylgarn

Nu har vi äntligen gjort vår populära matta Linus i den härliga mixen av plast och akrylgarn. Mattan är mjuk och varm att gå på men har samtidigt plastens alla fördelar. Den ligger bra på golvet (om man jämför med en bomullsmatta), den är lätt att hålla ren och tvätta samt håller färgen efter tvätt. Passa på! Vi har bara möjlighet att göra ett begränsat antal!

Önskar man en annan längd på mattan (eller annan bredd för den delen) går det jättebra att få! Ta bara kontakt och meddela dina önskemål så löser vi det. Det går också bra att få mattan i andra färger. Hör av er och berätta vad ni söker så ska vi presentera vad vi kan erbjuda.

Mattan Linus i plast/akryl går att få med valfri kantning. Väljer man fransar eller en fållad kant går den fint att tvätta i tvättmaskin på 40 grader.

Från: 1 250 kr

Vilken kant ska jag välja? Läs vår guide

Material i varp: Polyamidfiber
Material i inslag: PVC Plastfolie från Gislaved folie samt Boucle akrylgarn

Skötselråd: Mattor med fransar eller fållad kant går utmärkt att tvätta i maskin vid 40 grader. Mattan krymper något vid tvätt i maskin ca 2-3% så sträck gärna mattan när den fortfarande är fuktig. Om mattan har en svetsad kant ska den inte tvättas i maskin samt skakas varsamt (håll inte i den svetsade kanten). Med svetsad kant rekommenderas enbart handtvätt med tex såpa. Blötlägg gärna en stund för att få bort ingrodd smuts.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Linus på linjen akrylgarn”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *