Hilma

Gillar du känslan i gamla hus med glasverandor, mårbackapelargoner och såpskurade golv, så är Hilma mattan för dig. Hilma är en praktisk matta i plast med mycket inspiration från de klassiska trasmattorna.

(1 kundrecension)

Från: 1 240 kr

Färg
Blå/vit/röd
Grå/vit/röd
Grön/vit/blå
Storlek

Kant

Clear selection

Vilken kant ska jag välja? Läs vår guide

Tycker du att du känner igen mattan Hilma. Det gör du säkert. Troligtvis har du sett liknande varenda gång du hälsade på mormor eller farmor när du var barn, eller kanske från mattan som låg i köket på lantstället. I Hilma har vi plockat upp känslan av tryggt lantligt bondkök och kombinerat det med milda mjuka färgtoner som ändå bryter mot varandra. Du kan själv färgsätta din Hilma efter dina önskemål eller om du önskar en mjukare, ulligare matta med samma fina egenskaper kan du får den i plast/akrylblandning. Ta kontakt via kontaktformuläret för mer information eller skicka ett mail.

Vi har valt att göra Hilma i milt ljusgrått och gräddvitt med olika accentfärger men kom ihåg att du kan själv välja vilken färg du vill ha på din Hilma. Du kan välja om du vill ha kanten svetsad eller med knutna mattfransar.

Material i varp: Polyamidfiber
Material i inslag: PVC Plastfolie från Gislaved folie

Skötselråd: Mattor med fransar eller fållad kant går utmärkt att tvätta i maskin vid 40 grader. Mattan krymper något vid tvätt i maskin ca 2-3% så sträck gärna mattan när den fortfarande är fuktig. Om mattan har en svetsad kant ska den inte tvättas i maskin samt skakas varsamt (håll inte i den svetsade kanten). Med svetsad kant rekommenderas enbart handtvätt med tex såpa. Blötlägg gärna en stund för att få bort ingrodd smuts.

1 recension av Hilma

  1. Christina Carlsson

    Fina välgjorda mattor. Färgen stämmer väl med fotot. Då de gick att beställa i precis den längd jag önskade, passade de perfekt.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *